تبلیغات
یوتوپیا - عصاره مالت جو

عصاره مالت جو

نویسنده :NimA Najafi
تاریخ:یکشنبه 17 مرداد 1395-10:31 ب.ظ

خواص و طرز تهیه عصاره مالت جو

عصاره مالت جو,عصاره مالت جو چیست,خرید پودر عصاره مالت جو,خواص عصاره مالت جو,پودر عصاره مالت جو,فروش عصاره مالت جو,خرید عصاره مالت جو,فواید عصاره مالت جو,قیمت عصاره مالت جو,عصاره ی مالت جو,خاصیت عصاره مالت جو,خواص دارویی عصاره مالت جو,خواص عصاره ی مالت جو,خواص پودر عصاره مالت جو,پودر عصاره مالت سانی جو,تهیه عصاره مالت جو,طرز تهیه عصاره مالت جو,نحوه تهیه عصاره مالت جو,روش تهیه عصاره مالت جو

خواص و طرز تهیه عصاره مالت جو

به گزارش بی اس ام اس جو در حالت طبیعی حاوی آنزیم‌های بتاآمیلاز، آمیلوگلوکوزیداز، بتاگلوکوناز، پروتئاز و سلولازها است. جو از نظر میزان ویتامین‌های گروه B و پروتئین، از گندم غنی‌تر است و عصاره‌ی مالت جو برای افرادی که دچار یبوست هستند، مفید می‌باشد و این افراد می‌توانند به جای مصرف داروی مسهل، به طور منظم و همیشگی از قرص مالت جو استفاده کنند. علاوه بر آن، این عصاره باعث کاهش خطر بیماری‌های قلبی و بعضی از انواع سرطان می‌شود. از مالت و عصاره آن به دلیل ویژگی‌های آنزیمی، قدرت طعم دهندگی، رنگ و ارزش تغذیه‌ای آن مورد استفاده قرار می‌گیرد. از این خوراکی در صنایع مختلف غذایی مثل قنادی‌ها، کراکرهای تخمیری، انواع کارامل، شیرینی و در تولید سرکه، الکل، بسیاری از انواع نوشابه‌ها و شیرهای آشامیدنی چون شیر کاکائو، در نانوایی و… استفاده می‌کنند.مصرف این ماده، استخوان‌بندی را محکم و ضعف و بی‌اشتهایی را از بین می‌برد.مبتلایان به سندروم روده تحریک‌پذیر (IBS) می‌توانند از پودر و عصاره مالت جو استفاده کنند.افزودن رازک به مالت موجب طعم تلخ، عطر ویژه، تسهیل در امر شفاف سازی، افزایش پایداری کف و بالا بردن زمان ماندگاری بخاطر خواص آنتی باکتریال آن می‌شود. حمل و نقل رازک باید در دمای صفر درجه و جای خشک و تاریک انجام گیرد.عصاره مالت جو به دو شکل پودری و مایع وجود دارد که با توجه به تجویز پزشک، باید در شیر، آب و یا آبمیوه مخلوط گردد تا حل شود. بهتر است آن را در شیر یا آب گرم حل کرده و برای مدت طولانی مصرف شود. (چون باعث تجمع و تورم فیبر در دستگاه گوارش و انسداد یا حتی پارگی مری می‌شود.)افرادی که دچار انسداد روده هستند، عمل جراحی در ناحیه شکم داشته‌اند و یا دچار اختلالات مزمن روده‌ای مثل بیماری التهاب روده و یا بیماری کولون هستند، باید تحت نظر پزشک از این عصاره استفاده کنند. چون این عصاره بخاطر دارا بودن فیبر، برای این بیماری‌ها مناسب نیست.بدلیل وجود کربوهیدرات در این ماده، بیماران دیابتی می‌توانند از آن استفاده کنند. *افرادی که سابقه‌ی آلرژی یا آسم دارند باید مصرف آن را قطع کنند.*مصرف این عصاره باعث ایجاد نفخ و باد معده است، بنابراین باید به مقدار مصرف آن توجه کرد.باید توجه کرد که اگر در بلعیدن مواد غذایی دچار مشکل هستید، این عصاره را مصرف نکنید.

روش تهیه

برای تهیه مالت جو، پس از جوانه زدن جو با حرارت غیر مستقیم رطوبت آن را گرفته و پس از جداکردن جوانه و ریشه، برای مصارف خوراکی و… از آن استفاده می‌شود. اگر جوهای جوانه‌زده را تحت شرایط خاصی خشک و بعد از خشک کردن آسیاب کنند، پودر مالت به دست می‌آید. گاهی جوهای خشک و آسیاب شده را در صنایع، با آب مخلوط و عصاره آن را جدا می‌کنند. (با جدا کردن قسمت‌های محلول و غیرمحلول پودر مالت و کشیدن عصاره آن قسمتی از مالت که در آب حل شده است را حرارت می‌دهند و تغلیظ می‌کنند و دوباره پودر مالت را با این روش به دست می‌آورند.) پودر مالتی که به روش اول و با خشک و پودر کردن جوانه جو به دست می‌آید کمی ناخالصی مانند پوسته جو دارد، اما پودر مالتی که با تغلیظ عصاره به دست می‌آید، کاملاً صاف و خالص است.

عصاره مالت (قند جو): داری تمام ویتامین‌های گروه B  ، آهن، روی، کلسیم، منیزیم، فسفر و اسید آمینه است.

جوانه غلات در حقیقت همان مراحل اولیه تولید عصاره مـالت است ولی اختصاصا” مالت به مالت جو گفته می شود.

جو نسبت به گندم از ارزش تغذیه‌ای و خواص بالاتری برخوردار است.  جو از نظر میزان ویتامین‌های گروه B  و پروتئین، از گندم غنی‌تر است و مصرف جو به دلیل وجود انواع ویتامین B به افراد توصیه می‌شود ؛ به خصوص به آن‌هایی که به برخی از بیماری‌ها مانند فشارخون یا دیابت مبتلا هستند، خوردن غذاها و خوراکی‌هایی مثل نان جو ، پیشنهاد می‌شود.

در مرحله جوانه‌زنی بر اثر عملکرد آنزیم‌های مختلف موجود در غلات، مواد مغذی بسیاری تشکیل یا افزایش می‌یابند (مثل ویتامین‌های گروه B  و اسیدهای آمینه ضروری).

برای تهیه عصاره مالت (قند جو) دانه های جو را  خیس  کرده‌ و تا حد معینی  که جوانه زد آنها را تحت شرایط خاصی خشک و بعد از خشک کردن آسیاب میکنند و پودر مالت به دست می‌آورند. گاهی جوهای خشک و آسیاب شده را در صنایع، با آب مخلوط و عصاره آن را جدا می‌کنند یعنی با جدا کردن قسمت‌های محلول و غیرمحلول پودر مالت و کشیدن عصاره آن قسمتی از مالت که در آب حل شده است را حرارت می‌دهند و تغلیظ می‌کنند و دوباره پودر مالت را با این روش به دست می‌آورند  و با افزودن مواد خوراکی مجاز و رازک،  بسته‌بندی می‌کنند.

افزودن رازک به مالت موجب طعم تلخ، عطر ویژه، تسهیل در امر شفاف سازی، افزایش پایداری کف و بالا بردن زمان ماندگاری (به دلیل خواص آنتی باکتریال آن) می‌شود.

 پودر مالتی که  با خشک و پودر کردن جوانه جو به دست می‌آید کمی ناخالصی مانند پوسته جو دارد اما پودر مالتی که با تغلیظ عصاره به دست می‌آید، کاملاً صاف و خالص است.

از نظر میزان ویتامین‌ها  جوانه جو از عصاره مالت (قند جو) غنی‌تر است اما از نظررنگ، عطر، طعم و فعالیت‌های آنزیمی  پودر مالت غنی تراست.این فعالیت های آنزیمی  به هضم بهتر مواد غذایی در دستگاه گوارش کمک می‌کند وکیفیت غذایی ، عطر و طعم تمام فرآورده‌هایی که در روند تولیدشان از عصاره مالت (قند جو) استفاده شده، بهتر از سایر فرآورده‌هاست.

 وقتی پودر مالت را در صنایع غذایی به آرد نان اضافه می‌کنند، فعالیت‌های آنزیمی مناسبی برای تخمیر خمیر نان به وجود می‌آید. تسریع در تخمیر، یک مزیت برای پودر مالت در صنایع آرد و نان محسوب می‌شود.

 

به دلیل فرآیند تغلیظ و خشک کردن عصاره و پودر مالت  باعث قهوه‌ای رنگ شدن نان‌ها می‌شوندالبته میزان تیرگی این نان‌ها بستگی به مقدار پودر مالتی دارد که به آن‌ها اضافه می‌شود. اگر میزان پودر مالت، بسیار اندک باشد  اصلاً تغییر رنگی  مشاهده نمی شود اما با افزایش حجم پودر مالت در آرد نان‌های صنعتی، رنگ آن‌ها هم تیره‌تر خواهد شد.

  به غیر از نان در صنعت شکلات، فرآورده‌های لبنی و نوشیدنی‌ها، بستنی و غذای کودک نیز این پودر کاربرد وسیعی دارد.

در دوران بارداری برای رفع یبوست، مصرف فیبر غذایی توصیه می‌شود. عصاره مالت جو نیز مانند فیبر موجود در میوه‌ها  و سبزی‌ها، می‌تواند در برنامه غذایی روزانه مصرف شود.

 این عصاره بر روی قدرت و فعالیت جنسی اثر بدی ندارد و برای مدت طولانی می‌توان آن را مصرف کرد.

توجه دارشته باشید که همراه با این عصاره، باید مقدار زیادی آب و مایعات نوشید، زیرا باعث تجمع و تورم فیبر در دستگاه گوارش و انسداد یا حتی پارگی مری می‌شود.

عصاره مالت جو ایجاد نفخ و باد معده می‌کند، بنابراین باید دقت شود که چه مقدار از این عصاره باید مصرف شود.

 افرادی که دچار انسداد روده هستند یا عمل جراحی در ناحیه شکم انجام داده‌اند، یا دچار اختلالات مزمن روده‌ای مثل بیماری التهاب روده یا بیماری کولون هستند، باید تحت نظر پزشک این عصاره مالت را مصرف کنند، زیرا عصاره مالت به علت داشتن فیبر برای این بیماری‌ها مناسب نمی‌باشد.

 عصاره مالت  دارای کربوهیدرات است، به همین دلیل بیماران دیابتی باید با مشورت پزشک آن را مصرف کنند. افرادی که سابقه آلرژی  یا آسم دارند، ممکن است  نسبت به این عصاره واکنش نشان دهند، بنابراین باید مصرف آن قطع گردد.

  توجه داشته باشید که اگر در بلعیدن مواد غذایی دچار مشکل هستید، این عصاره را مصرف نکنید.

منابع:

سایت «حکیم تهرانی»

ماهنامه دنیای تغذیه – شماره 113 – دکتر صدیقه نوبان

هفته نامه سلامت – شماره 341 – فاطمه افروغ

عصاره مالت جو




داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 
Can you increase your height by stretching?
سه شنبه 7 شهریور 1396 01:24 ب.ظ
At this moment I am ready to do my breakfast, when having my breakfast coming again to read
other news.
lashandrahorky.wordpress.com
سه شنبه 17 مرداد 1396 06:48 ق.ظ
It's an awesome piece of writing designed for all the
internet visitors; they will obtain benefit from it I am
sure.
marjoriewilfong.hatenablog.com
یکشنبه 15 مرداد 1396 06:15 ب.ظ
I really like reading a post that will make men and
women think. Also, thank you for allowing for me to comment!
http://daphnemonestime.jimdo.com/2015/03/30/all-the-things-you-need-to-know-about-heel-pain
یکشنبه 15 مرداد 1396 01:49 ب.ظ
Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your
content seem to be running off the screen in Firefox.

I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I
figured I'd post to let you know. The design look great though!
Hope you get the problem solved soon. Thanks
Why do they call it the Achilles heel?
یکشنبه 15 مرداد 1396 11:33 ق.ظ
I need to to thank you for this wonderful read!! I definitely enjoyed every little bit of it.
I have you book marked to look at new things you post…
lilian3baker5.jigsy.com
شنبه 14 مرداد 1396 03:27 ب.ظ
Have you ever considered about adding a little bit more than just your
articles? I mean, what you say is important and
everything. Nevertheless just imagine if you added some great photos or videos to give your
posts more, "pop"! Your content is excellent but with pics and video clips, this site could undeniably be one
of the best in its field. Excellent blog!
BHW
سه شنبه 29 فروردین 1396 04:11 ب.ظ
Exceptional post however , I was wanting to know if you could write a litte more on this subject?
I'd be very grateful if you could elaborate a little bit more.
Appreciate it!
BHW
دوشنبه 28 فروردین 1396 06:08 ق.ظ
You are so awesome! I don't believe I've read anything like that before.
So great to discover somebody with some original thoughts on this issue.
Really.. thank you for starting this up. This site is something that's needed on the web,
someone with a little originality!
manicure
سه شنبه 22 فروردین 1396 12:30 ق.ظ
Appreciation to my father who shared with me about this blog, this webpage is truly awesome.
manicure
شنبه 19 فروردین 1396 10:21 ب.ظ
I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to
do it for you? Plz reply as I'm looking to create my own blog and would like to know where u got this from.
thanks a lot
manicure
جمعه 18 فروردین 1396 03:27 ب.ظ
I like what you guys are usually up too. This kind
of clever work and reporting! Keep up the superb
works guys I've incorporated you guys to my blogroll.
manicure
سه شنبه 15 فروردین 1396 04:06 ب.ظ
I all the time used to study piece of writing in news papers
but now as I am a user of net so from now I am using net for
posts, thanks to web.
BHW
شنبه 12 فروردین 1396 10:45 ق.ظ
Aw, this was an extremely nice post. Taking a few minutes and actual effort to produce a great article… but what can I say…
I hesitate a whole lot and don't seem to get anything done.
manicure
جمعه 11 فروردین 1396 09:41 ق.ظ
Hi, I desire to subscribe for this web site to obtain hottest updates, therefore where can i do it please assist.
آیلین
دوشنبه 18 مرداد 1395 09:32 ق.ظ
سلام گلم
وبلاگ خیلی خوبی داری، مطالبت عالین.
اگه دوست داشتی بیا تبادل لینک کنیم
فقط بیا و خودتو لینک کن ^_^
موفق باشی
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر




Admin Logo
themebox Logo